Halkımızın hizmetkarıyız

Halkımızın hizmetkarıyız

Başkan Yusuf İşeri, 2016 yılında Kepez İlçesine yapılan yatırımları değerlendirerek, “2016 Kepez’de, atılım yılı oldu. Kepezde birçok başarılara imza atıldı. Açılışlar, temel atma törenleri oldu. Mimar Sinan Kongre Merkezi faaliyeti geçti. Kütükçü Mahallesi’ndeki Huzur Evimiz bitti, tamamlandı 1 ay sonra faaliyete geçecek. Kepez’de bir ilk olan Fabrikalar Mahallesi’ndeki açık yüzme havuzu, tam olimpik yüzme havuzumuzun yanında yapıldı. .Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi faaliyete geçti. Altınova Sağlık Merkezi dahil olmak üzere birçok mahallemizde sağlık merkezleri açıldı. Göksu Mahallemizde Suphi Türel Caddesi açıldı. Kepez’in değerine değer katan, Kepez Park Orman bu yıl faaliyete geçti. Altınova Bulvarı’nın açılmasıyla ulaşım sorunu çözüldü. Havaalanına ulaşım birçok mahalle açısından kolaylaştı. Yeni Antalya girişi, Varsak’ta bulunan Hamza Taş Bulvarı, şuan yapım aşamasında. Birçok mahallemizde kentsel dönüşüm var. Yeni Emek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çerçevesinde son aşamada. Gülveren Mahallesi’nde Kentsel dönüşüm yapılıyor. Kısa bir zaman önce referandum yaptığımız 5 mahallemiz var. Kazım Karabekir Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi, Çankaya Mahallesi, Barış Mahallesi, Esentepe Mahallelerimizde kentsel dönüşüme yönelik planlarımız var ”diye konuştu.

 

Dev yatırımlara imza atıldı

Kepez halkından aldığı desteklerle çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Yusuf İşeri,  “Kepez 2016 yılını dolu dolu geçirdi, çok büyük başarılara imza attık. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in büyük katkıları var. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bitmez tükenmez enerjisiyle, her hafta bir açılış, temel atma törenleriyle halkımızla iç içe olduk. Devamlı mahallelerimizdeydik. Davetlere katılmaya çalıştık. Güzel bir süreç yaşadık. İnşallah 2017 yılında başarı dolu güzel bir yıl olmasını diliyoruz. Genel siyasete baktığımızda 2016 yılında büyük projelere imza atıldı. Dünyada örnek köprü olan Osman Gazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldı. Kendi uydumuz olan Göktürk uydusunu gönderdik.150 yıllık hayal gerçek oldu, büyük proje Avrasya Tüneli açıldı.2 saatlik yolu 8 dakikaya indiren, Ilgaz Tüneli bu yıl faaliyete geçti. 2016 yılında dev yatırımlara imza atıldı” şeklinde konuştu.

 

Seçmene ziyaret

Başkan İşeri, Türkiye’nin şu anda dört bir yanının ateş çemberi içinde olduğunu vurgulayarak, “Suriye’de yaşananları hep birlikte görüyoruz. Buna rağmen gerek hükümetimiz,  gerek Antalya siyasetimiz büyük başarılara imza atmıştır.15 Temmuz süreci dahil olmak üzere zor günler geçirdik.2 yıldır ilçe başkanıyım. Görevde olduğum süre içerisinde 5 seçim atlattım. Kepez İlçe olarak daha güzel bir ortamda halkımıza hizmet etmek için öncelikle, ilçe teşkilatımızı Kepez’in merkezi olan Sakarya Bulvarı’na taşıdık. Mahalle yapılanmamızı, teşkilatlanmasını oluşturduk. Kepez İlçe Teşkilatı olarak 2016 yılında 75 bin üyemiz oluştu. Üyelerimin hepsinin telefon numaralarını, adreslerini güncelledik sistemimize işledik. Şuanda çok güzel bir çalışma yapıyoruz, üyemiz olmayan sandıktaki seçmenlerimizi ziyaret ediyoruz. Kepez’de son seçimlere göre toplam 325 bin seçmen var.75 bin üyemizden hariç 250 bin seçmen var. Üyemiz olsun olmasın tek tek destek versin vermesin çat kapı ziyaret yapıyoruz.  Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ana kadememiz, sahalarda çalışmamıza destek veriyorlar. Çok iyi sonuçlar alıyoruz ”dedi.

 

Üye sayımız artıyor

Daha güzel hizmetler sunabilmek amacıyla,  her daim halkla iç içe olduklarını ifade eden İşeri, “Halkımızın hizmetkarı olduk. Kepez halkına çok teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetin karşılığını çok güzel veriyorlar. Sahip çıkıyorlar bizim yanımızda oluyorlar. 15 Temmuz darbesi sonrası partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın sayısında büyük artış yaşandı. Herkes bize destek oldu. Bize partimize sahip çıktılar. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Seçim bizim işimiz

2017 yılından umutlu olduklarını ifade eden Yusuf İşeri, “2016 yılının zor bir yıl oldu. Uçak krizinde sonra yaşanan süreçler, turizmde, tarımda sıkıntılar yaşandı. Darbe sürecinden sonra, FETÖ(PYD)  terör örgütünün ekonomide yaşatmak istediği hasarlar. İster istemez zor günler yaşadık.2017 yılından çok umutluyum, her şey çok daha güzel olacak kesinlikle eminim. Ekonomide, turizmde çok büyük başarılara imza atacağız.2017 yılının başarı yılımız olacağını düşünüyorum.2017 yılı itibarıyla önümüzde ki süreçte referandum sürecimiz olacak. Meclisten geçtikten sonra halkımıza sorulacak. Bizlerde burada tekrar çalışmalarımızı yapacağız. Zaten tecrübeli bir ilçeyiz. Seçim bizim işimiz. Sahada olmak Kepez’in işidir. Halkımızın yanında ve gönlünde olacağız. İnşallah güzel bir referandum süreci geçireceğiz.

Kepez’in kalkınmasında, güzelleşmesinde, gelişmesinde büyük destekler veren, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, gece gündüz çalışan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye, bütün milletvekillerimize, il başkanımıza teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Kepez için gece gündüz durmadan yorulmadan çalışacağız.2017 yılının tüm ülkemize vatanımıza milletimize Kepez’imize ve Antalya’mıza hayırlar getirmesin diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.