Antalya Haberleri

Emine Erdoğan'dan "Dünya Ebeler Günü" paylaşımı

Emine Erdoğan'dan "Dünya Ebeler Günü" paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Ellerine doğan hayatların sağlığı için büyük bir özveriyle emek veriyorlar. Bu kadim mesleğin mensupları, ebelerimizin Dünya Ebeler Günü'nü yürekten tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Meclis'te bu hafta: Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu hafta gündem yoğun.Gözler fahiş fiyat ile mücadeleye dair AK Parti tarafından Meclise sunulan kanun teklifinin görüşmelerinde olacak. Hafta boyunca Genel Kurul'da aralarında Katar ve Özbekistan'ın da olduğu çok sayıda ülke ile imzalanan uluslararası anlaşmalar görüşülecek.

Devamını Oku

İsrail Gazze'de ateşkese yanaşmıyor

İsrail'in Gazze'de 7 aydır süren katliamlarının son bulması için gözler ateşkes müzakerelerinde. Hamas heyeti, görüşmeler için Mısır'ın başkenti Kahire'ye gitti.Ancak İsrail medyasına göre, Netanyahu, İsrail heyetinin Kahire'ye gitmesine karşı çıktı.

Devamını Oku

'Dışişleri Vakfı' kuruluyor

Türkiye, kamu diplomasisi alanında yeni bir kurumu daha hayata geçiriyor.Dışişleri Vakfı kuruluyor. Vakıf ile özellikle emekli olan diplomatların bilgi ve tecrübelerinin gelecek nesillere aktarılması sağlanacak. Bir akademi gibi çalışacak olan vakıf, sivil diplomasi faaliyetlerini güçlendirecek.

Devamını Oku